Voor gastouders:

Ik wil opvang aanbieden

Voor ouders:

Ik zoek een gastouder/ik wil overstappen

Hét gastbureau

Voor de ondernemende gastouder

Gastouderbureau voor ouders en gastouders

Professionele gastouderopvang

Onze gastouders bieden kleinschalige professionele kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De kleinschaligheid en de huiselijkheid zijn voor veel vraagouders de reden om te kiezen voor onze gastouderopvang. Bovendien is er veel ruimte voor ouders om individuele afspraken over de opvang van hun kind(eren) te maken. Alle gastouders van Born to be Young voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang en staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Je kinderen in goede handen

Bij de gastouders van Born to be Young zijn je kinderen in goede handen. Als werkende of studerende ouder kun je dan ook met een gerust hart aan de slag gaan. Omdat de betaling van de gastouder via Born to be Young loopt, heb je bovendien de mogelijkheid om kinderopvangtoeslag te ontvangen (als je daarvoor in aanmerking komt). Verder kun je rekenen op een open en heldere communicatie. Wij zorgen voor een goede match en duidelijke afspraken tussen vraagouders en gastouders. Dat is wel zo fijn als het om de opvang van je kinderen gaat.

Opvang op maat en persoonlijk contact

Persoonlijk contact tussen Born to be Young, ouder, gastouder en kind(eren) vinden wij erg belangrijk. Vanaf het moment dat je op zoek gaat naar een geschikte gastouder is er dan ook ruimte voor veel overleg. En ook later tijdens de breng- en haalmomenten is er volop tijd voor vragen en om dingen te delen. Onze gastouders bieden je kind(eren) echt een tweede thuis. In deze vertrouwde en veilige omgeving kunnen ouders en gastouders opvangafspraken op maat maken. Van praktische afspraken over rusttijden tot afspraken over de opvoeding van je kind. Er is persoonlijke aandacht en de rust om gedegen overleg te voeren over het plan van aanpak.

Ook gastouders kiezen voor Born to be Young

Gastouders krijgen bij Born to be Young praktische en pedagogische ondersteuning. Wij bieden een uitgebreid pakket tools om professioneel te kunnen werken welke zijn beschreven in ons pedagogisch beleidsplan. Gastouders volgen cursussen die aansluiten op hun scholingsbehoeften, speciaal ontwikkeld voor de gastouderopvang. Wij bieden gastouders ook pedagogische coaching. Zo is elke gastouder in staat om kinderen in een veilige en plezierige omgeving op te vangen. Tegelijk heb je als gastouder ook alle tools in huis om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. 

Uurtarieven en kinderopvangtoeslag

Het uurtarief hangt af van het tarief van de gastouder, het aantal kinderen en de hoeveelheid uren dat je afneemt. Hoe meer uur je afneemt en bij elk volgende kind krijg je meer korting. Wij berekenen vrijblijvend de uurprijs voor je. Om voor kinderopvangtoeslag in aanmerking te komen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Eén daarvan is dat je een geregistreerde gastouder via een gastouderbureau inschakelt. Regel je de opvang van je kinderen via gastouderbureau Born to be Young, dan weet je zeker dat je kinderopvangtoeslag kunt aanvragen.

Meer weten over gastouderopvang?

Wil je meer weten over goede gastouderopvang voor jouw kinderen? Of wil je zelf gastouder worden? Misschien heb vragen? Bijvoorbeeld over je recht op kinderopvangtoeslag? Of over het starten als gastouder? Of ben je op zoek naar pedagogisch advies? Neem voor al je vragen over gastouderopvang gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.