Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Previous slide
Next slide

Wat kost gastouderopvang?

Vraag naar een berekening op maat

Waarom kiezen voor Born to be Young?

Goed verzekerd
Anders dan bij de meeste gastouderbureaus hebben wij een collectieve verzekering afgesloten voor zowel onze gastouders (aansprakelijkheid) als de kinderen (ongevallen). 

Service
Vragen? Kom je ergens niet uit? Wij vinden het normaal om je verder te helpen waar we kunnen. Heb je hulp nodig met het aanvragen van de kinderopvangtoeslag? Wij komen desgewenst bij je langs om je te helpen.

Betaalbaar
Wij zijn niet te duurste en ook niet de goedkoopste. Waarom? Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd om je uitgebreid te woord te staan en je verder te helpen. Dat doen we zonder extra kosten in rekening te brengen. Daarnaast besparen we kosten door vanuit huis te werken, we maken ook duurzame keuzes door zoveel mogelijk digitaal te werken. Kosten die we niet maken, hoeven we ook niet door te berekenen aan de klant. 

Opvangkosten

De kosten van gastouderopvang bestaan uit 2 delen: het tarief van de gastouder en de bureaukosten. Over beide kosten kun je kinderopvangtoeslag aanvragen. Gastouders zijn vrij in het bepalen van hun uurprijs. Gastouderbureau Born to be Young rekent een vast all-in-bedrag per maand voor bemiddeling, begeleiding en toezicht. Je betaald bij ons GEEN extra inschrijfkosten of andere kosten en je begint met betalen in de maand wanneer de opvang ook daadwerkelijk is gestart. Wij maken vrijblijvend een offerte op maat, waarin we ook een berekening kunnen maken voor de kinderopvangtoeslag. Neem gerust contact met ons op, zodat wij jouw uurtarief kunnen berekenen. Onderstaand onze bureaukosten: 

Opvang bij de gastouder thuis:
€ 40,- per maand voor één kind 
€ 20,- per maand voor het tweede kind 
€ 10,- per maand voor het derde kind 
GRATIS voor het vierde, vijfde en zesde kind 
€ 7,50,- per extra contract per maand/factuur (bijvoorbeeld bij een tweede gastouder of vakantieopvang)

Opvang bij de ouders thuis (gastouder aan huis/nanny)
€ 100,- per maand per gezin 

Overstappen? Ontvang € 10,- korting op de maandelijkse bureaukosten voor de resterende looptijd!

Heb je al een contract lopen bij je gastouder via een ander gastouderbureau, maar wil je profiteren van prettig contact, een goede verzekering en betaalbare bureaukosten? Stap dan over naar gastouderbureau Born to be Young en ontvang € 10,- korting op de bureaukosten gedurende de resterende looptijd van je contract!

 

Al klant en ook € 10,- korting per maand verdienen?

Ben je al klant bij Born to be Young en wil je ook profiteren van € 10,- korting op de maandelijkse bureaukosten voor de resterende looptijd? Dat kan door gastouderbureau Born to be Young aan te bevelen bij andere ouders of gastouders. Stappen zij door jou toedoen over naar Born to be Young, dan ontvang je gedurende de resterende looptijd van je contract € 10,- korting op de bureaukosten. En niet alleen jij, ook de ouders die na jouw aanbeveling overstappen, ontvangen € 10,- korting op de bureaukosten gedurende de looptijd van hun contract 😄

Hoe werkt het: stuur een WhatsApp bericht naar 06-42982632 of een e-mail met de naam en het telefoonnummer van de ouder/gastouder waar ik contact mee op
mag nemen. (Zorg dat deze persoon wel op de hoogte is en het goed vindt dat je
hun telefoonnummer met me deelt, in verband met de privacywetgeving.) Stappen
zij inderdaad over? Dan ontvang je vanaf de maand dat hun contract ingaat €
10,- korting op de bureaukosten voor de resterende looptijd van je huidige contract. 

Waarom een gastouderbureau?

Als je in aanmerking wilt komen voor kinderopvangtoeslag, is het wettelijk verplicht dat je gastouder samenwerkt met een gastouderbureau. Gastouderbureau Born to be Young helpt je gastouder om aan alle wettelijke eisen van het gastouderschap te voldoen, zodat jij recht hebt op kinderopvangtoeslag. Naast bemiddelen en begeleiden houden wij toezicht op onze gastouders en bieden we scholing, zoals herhalingscursussen EHBO voor baby’s en kinderen, zodat wij de kwaliteit en veiligheid van de gastouderopvang kunnen waarborgen. Jouw kindje is immers je belangrijkste bezit en bij één van onze gastouders ben je zeker van een leuke, schone en veilige opvang. 

Bezoeken

Het is onze taak om toezicht te houden op onze gastouders, zodat wij veilige en gezonde opvang kunnen garanderen. Als gastouderbureau zijn wij onder andere verplicht om jaarlijks minstens twee maal bij onze gastouders langs te gaan, om de veiligheid te controleren en de opvang samen met de gastouder te evalueren. Bij elk contract dat wordt getekend tussen de gastouder en nieuwe ouders, komen wij de koppeling begeleiden. Daarnaast gaan we af en toe onverwachts bij de gastouder langs, om te zien of zij ook dan volgens de regels werken. Wij bezoeken niet alleen onze gastouders, maar komen ook bij jou op bezoek, om kennis te maken en je alles te vertellen over gastouderopvang en onze werkwijze.