Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Previous
Next

Wat kost gastouderopvang?

Vraag naar een berekening op maat

Waarom kiezen voor Born to be Young?

Goed verzekerd
Anders dan bij de meeste gastouderbureaus hebben wij een collectieve verzekering afgesloten voor zowel onze gastouders als de kinderen. 

Service
Vragen? Kom je ergens niet uit? Wij vinden het normaal om je verder te helpen waar we kunnen. Heb je hulp nodig met het aanvragen van de kinderopvangtoeslag? Wij komen desgewenst bij je langs om je te helpen.

Betaalbaar
Wij zijn niet te duurste en ook niet de goedkoopste. Waarom? Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. 

NIEUWJAARSAANBIEDING: 2023 wordt al duur genoeg! 
Daarom hebben wij een leuke aanbieding: Wij verlagen tijdelijk onze prijzen voor nieuwe klanten die zich inschrijven in januari en februari! € 39,- per kind per maand en € 59,- voor 2 of meer kinderen per maand.

Opvangkosten

De kosten van gastouderopvang bestaan uit 2 delen: het tarief van de gastouder en de bureaukosten. Over beide kosten kun je kinderopvangtoeslag aanvragen. Gastouders zijn vrij in het bepalen van hun uurprijs. Gastouderbureau Born to be Young rekent een vast all-in-bedrag per maand voor bemiddeling, begeleiding en toezicht. Je betaald bij ons geen extra inschrijfkosten of andere kosten en je begint met betalen in de maand wanneer de opvang ook daadwerkelijk is gestart. Wij maken vrijblijvend een offerte op maat, waarin we ook een berekening kunnen maken voor de kinderopvangtoeslag. Neem gerust contact met ons op, zodat wij jouw uurtarief kunnen berekenen.

 

Waarom een gastouderbureau?

Als je in aanmerking wilt komen voor kinderopvangtoeslag, is het wettelijk verplicht dat je gastouder samenwerkt met een gastouderbureau. Gastouderbureau Born to be Young helpt je gastouder om aan alle wettelijke eisen van het gastouderschap te voldoen, zodat jij recht hebt op kinderopvangtoeslag. Naast bemiddelen en begeleiden houden wij toezicht op onze gastouders en bieden we scholing, zoals herhalingscursussen EHBO voor baby’s en kinderen, zodat wij de kwaliteit en veiligheid van de gastouderopvang kunnen waarborgen. Jouw kindje is immers je belangrijkste bezit en bij één van onze gastouders ben je zeker van een leuke, schone en veilige opvang. 

Bezoeken

Het is onze taak om toezicht te houden op onze gastouders, zodat wij veilige en gezonde opvang kunnen garanderen. Als gastouderbureau zijn wij onder andere verplicht om jaarlijks minstens twee maal bij onze gastouders langs te gaan, om de veiligheid te controleren en de opvang samen met de gastouder te evalueren. Bij elk contract dat wordt getekend tussen de gastouder en nieuwe ouders, komen wij de koppeling begeleiden. Daarnaast gaan we af en toe onverwachts bij de gastouder langs, om te zien of zij ook dan volgens de regels werken. Wij bezoeken niet alleen onze gastouders, maar komen ook bij jou op bezoek, om kennis te maken en je alles te vertellen over gastouderopvang en onze werkwijze.