Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Hét gastbureau
Voor de ondernemende gastouder
Previous slide
Next slide

Professionele gastouderopvang volgens de hoogste kwaliteitseisen

Gepassioneerde gastouders, plezier en de beste opvang voor jouw kind

Wij zijn er voor ouders en gastouders

De juiste en beste gastouderopvang creëren voor ieder kind. Dat is de missie van gastouderbureau Born to be Young. Wij zijn er voor ouders en gastouders. Werkende en studerende ouders vinden bij ons gastouderopvang op maat die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Gastouders vinden bij ons alles wat ze nodig hebben voor professionele kinderopvang en om zich te blijven ontwikkelen. Zo werken wij aan gastouderopvang waarin voor ieder kind veiligheid, goede ontwikkelingskansen en plezier centraal staan.

Kernwaarden en pedagogische ondersteuning

Groei, betrokkenheid en professionaliteit zijn onze kernwaarden. We werken intensief samen met gepassioneerde gastouders die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. We bieden ze pedagogische ondersteuning, scholing en tools om zich te blijven ontwikkelen. Daarbij hoort ook veelvuldig persoonlijk contact zodat wij de gastouders door en door leren kennen. Dat is niet alleen de basis voor professionele gastouderopvang, maar ook voor een goede match tussen ouders, kind en gastouders.

Kwaliteit en professionaliteit in gastouderopvang

Gastouderbureau Born to be Young staat voor kwaliteit en professionaliteit. Dat zie je niet alleen terug in onze kernwaarden en ondersteuning van de gastouders, maar ook in: 

  • Een goede bereikbaarheid zoals jij prettig vindt: telefonisch, per mail, via de app, altijd vlot beantwoord
  • Klantgericht: meedenken en creatieve oplossingen bieden
  • Openheid over onze werkzaamheden
  • Het delen van kennis
  • Persoonlijke hulp als je vragen hebt of ergens vastloopt
  • Lidmaatschap van KennisNetwerk GastouderOpvang (KNGO)

Expertise en werkgebied

Gastouderbureau Born to be Young is actief in en om Breda en Oosterhout (NB) en in en om Capelle aan den IJssel (ZH). Eigenaresse Heidi Born is docente en gespecialiseerd in moeilijk lerende en opvoedbare kinderen. Ze heeft zelf jarenlang als gastouder gewerkt. Heidi: “Toen ik zelf een gezin kreeg, ben ik als fulltime gastouder aan de slag gegaan en heb ik 4 jaar lang wekelijks 10 kinderen opgevangen. Vanuit het plezier dat ik daaraan heb beleefd en vanuit mijn ondernemingsdrang ben ik gestart met gastouderbureau Born to be Young. Door mijn eigen ervaring en mijn pedagogische achtergrond weet ik precies wat ouders en gastouders nodig hebben.” Meer lezen over Heidi Born en hoe gastouderbureau Born to be Young is ontstaan? Klik hier.