Voor gastouders:

Ik wil opvang aanbieden

Voor ouders:

Ik zoek een gastouder/ik wil overstappen

Hét gastbureau

Voor de ondernemende gastouder

Goede en betaalbare kinderopvang waarop je kunt vertrouwen

Kwaliteit, een veilige opvanglocatie en professionele gastouderopvang

Waarom kiezen ouders voor Born to be Young?

Intensief contact met ouders, een goede bereikbaarheid en vertrouwde, professionele gastouders. Dat is het fundament van onze dienstverlening. Onze gastouders bieden jouw kind(eren) een tweede thuis in een vertrouwde en veilige omgeving. Wij kennen onze gastouders persoonlijk. Daardoor kunnen wij optimaal bemiddelen tussen ouders en gastouders. Dat is de basis voor goede en betrouwbare gastouderopvang die aansluit bij jouw wensen en jouw kind.

Gekwalificeerde kinderopvang bij gastouders thuis

Born to be Young in Oosterhout en Capelle aan den IJssel staat garant voor een veilige en hygiënische opvanglocatie. Daarvoor voeren wij een risico-inventarisatie uit bij de gastouders. Vanzelfsprekend zijn onze gastouders professioneel betrokken en goed geschoold. Wij ondersteunen ze pedagogisch en met opleidingsfaciliteiten. Tijdens de opvang gaan wij regelmatig bij de gastouders op bezoek om een oogje in het zeil te houden en hen te ondersteunen, daar waar zij dat nodig hebben, zodat zij de beste opvang kunnen blijven bieden aan jouw kind. 

Kinderopvangtoeslag en de Wet Kinderopvang

Born to be Young biedt opvang door gastouders die voldoen aan de strenge eisen en regelgeving van de Wet Kinderopvang. Daardoor weet je zeker dat onze gastouders gekwalificeerd zijn en volgens een duidelijke pedagogische visie werken. Als ouders betaal je met tussenkomst van Born to be Young de gastouder. Dat betekent ook dat je als werkende of studerende ouder, wanneer je daarvoor in aanmerking komt, kinderopvangtoeslag aan kunt vragen.

De opvang van je kind goed geregeld

Als werkende of studerende ouder wil je er van op aan kunnen dat de opvang van je kind goed geregeld is. Pas dan kun je echt lekker met je werk of studie aan de slag.  Dat geldt nu, maar ook op het moment dat jouw gastouder uitvalt. Bijvoorbeeld door ziekte of vakantie. Ook dan wil je weten dat de opvang goed geregeld is. Bij uitval van de gastouder doen wij ons uiterste best om een vervangende gastouder voor jouw kind te vinden. Uiteraard doen wij dat in overleg met jou zodat ook dan weer een goede match ontstaat.

Opvangafspraken op maat voor jouw kind

Met gastouderopvang kies je voor kleinschalige opvang door een erkende opvangprofessional waarmee je opvangafspraken op maat maakt. Bijvoorbeeld over flexibele opvangtijden. Maar ook over aandacht en rust op de juiste momenten. En over de ontwikkeling van de talenten van je kind. Zo kun je met een gerust hart gaan werken of studeren.

Wij helpen je graag verder

Gastouderopvang biedt je kind een veilige en vertrouwde omgeving. Dankzij de kleinschaligheid heeft een gastouder echt oog voor jouw kind en dat wat het nodig heeft. Wil je meer weten over gastouderopvang? Wij beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Je vindt al onze gegevens op de contactpagina.

Een ouder verteld: Heidi heeft mij geholpen bij het zoeken van een nieuwe Gastouder nadat de huidige met pensioen ging. Ik had zelf gezocht, maar kon het niet vinden. Heidi luisterde goed naar mijn wensen en al snel had ze een aantal opties gevonden! Ze zocht contact voor mij met de gastouders en gaf de gegevens door zodra dit wederzijds goed was. Het contact verliep erg snel en ze reageert heel respectvol. Je kunt alles met Heidi bespreken! Ik heb ons contact als zeer prettig ervaren en zou haar zeker aanbevelen!  – Carola uit Oosterhout